JLM Diesel Extreme Clean

JLM Diesel Extreme Clean

Her kan du læse mere om JLM Diesel Extreme Clean fra JLM

 

JLM dieselpartikelfilterrens - ny

Selv om det vil være gavnligt at bruge i alle diesel brændstofsystemer, er JLM Diesel Extreme Clean specielt velegnet til brug i ældre biler, eller i nye biler med høje kilometertal på bagen, som kører med moderne diesel-systemer, herunder højtryks common rail eller pumpe injektionssystemer, turboladere og fabriksmonterede eller eftermonterede dieselpartikelfiltre (DPF).

 

JLM Diesel Extreme Clean vil genoprette motorens ydeevne til sit optimale opnåelige niveau inden for de grænser, som den generelle tilstand af motoren fordrer.

 

Indhold 1000 ml, pris 350,00 incl. moms.

 

Mulighed for onlinekøb her, åbner vores webshop.dk:


Køb knap

 

Engelsk video om produktet:

 

 

 

Ved engroskøb, det vil sige køb af kasser med 6 stk. venligst kontakt os på tlf. 86 81 81 43 eller på mail@industrikemi.dk

 

JLM Diesel Extreme Clean er en sand ” alt i én ” renser til brændstofsystemet. Ikke alene renser produktet det komplette brændstofsystem, herunder injektorer, ventiler og forbrændingskamre. Det forøger samtidig også cetantallet på brændstoffet.

 

Desuden indeholder JLM Diesel Extreme Clean et smørende additiv til smøring af dieselpumpen, hvilket er en kæmpefordel i tilfælde af brændstof med lavt svovlindhold.

 

Dette resulterer i maksimering af motorens ydeevne og brændstoføkonomi.

 

JLM Diesel Extreme Clean indeholder også et organisk-metallisk additiv, der fungerer som en katalysator for regenerering af dieselpartikelfiltre (DPF). Additivet sænker i væsentlig grad antændelsestemperaturen af sod opsamlet i dieselpartikelfilteret, og optimerer dermed regenereringen.

 

Kombinationen af et rent brændstofsystem og en ren forbrænding med lavere emissioner og sodpartikler, der bliver katalyseret/forbrændt meget nemmere end før, vil hjælpe med at holde partikelfilter, EGR ventil samt turbolader fri for partikler og soddannelse.

 


Anvendelse:

 

Trin 1: Kom indholdet i tanken inden tankning.

 

Trin 2: Kør derefter i 20/30 minutter ved optimal >3000 omdrejninger i minuttet.

 

1000 ml. er beregnet til 70 liter.

 

 

 

Kontakt os for mængde- og rabataftaler.
Telefonnr.: +4586818143 E-mail: mail@weboil.dk